1:a april – Dag 7 av 31

Om jag tittar igenom mina månader innan denna ekonomiska variant så är det en del tunga utgiftsposter typ bilreparationer och annat. Det är några tusenlappar som går åt till småhandlandet men inte mer än så. Eller ja, storhandla kommer jag inte ihåg när det gjordes senast och att köpa middagsmat varje dag kostar på.

Karola med K var tvungen att jobba idag så det blev en promenad med barnen. Lilla B somnade ganska direkt i vagnen och jag lyckades få med sonen till en liten mindre lekplats där solen lyste på parkbänken.
”Skall vi gå hem och fika?”, frågade jag och fick ett jubel tillbaka.

Januari, februari och mars har varit riktiga sockermånader. Julhelgerna avlöstes av ett konstant småätande. Glass, bullar, kakor.. Vi släppte på allt. Besvikelsen över att inte få fika röd var enorm. En smörgås med ost på gick, efter lite hypande, ner.

Lite senare kom Karola med K hem och jag ställde mig vid spisen. Drog ihop den där indiska rätten som jag tjatat om i ett par dagar. Riktigt gott. Passade på att göra två formar med lasagne så finns det i frysen till lunch eller middag när tiden är knapp.

Har inte ens tänkt på att det varit första april idag. Vid 10-tiden åkte jag på en luring trots allt. Fick ett ultraljuds-sms och ett datum för beräknad nedkomst för en kompis. April april..

Antal snus kvar: 30

Utlägg under månaden 1403,34 kr – varav onödiga utgifter 0,0 kr

20130403-101100.jpg

20130403-101111.jpg