Allsvensk seriestart – Dag 6 av 31

Snart en vecka avverkad av den ekonomiska månaden. Inte samma tryck på mig själv att ”lyckas” eftersom jag gjort detta förut. Men reglerna – dom följer jag. Inga onödiga utgifter. Det är lite att man längtar hem hela tiden eftersom det där finns både mat, kaffe och saker att småäta på.

I samband med att man hämtade ut sitt årskort så följde det även med en matchbiljett till premiären mot Häcken. Hade aldrig fattat att biljetten var till just premiärmatchen. Kan ju förstå tanken i att placera många årskortsinnehavare på en stor sektion så att stödet blev maximerat. För maximerat blev det. Påsk, sol, vår, vinst, Ullevi… kan väl inte bli bättre? Blev erbjuden en öl.. Nix pix. No free lunches.

Det här med snusandet kommer nog bli den ledande grejen denna gång. Har ännu en dag bara snusat två stycken och det är en riktigt konstig känsla att inte bara kunna slänga in en snus precis när man vill. Nu skall jag ju vara riktigt ärlig och faktiskt erkänna att jag vanligtvis har två snusar inne samtidigt. En på varje sida. Det blev bara så när jag slutade röka och försökte fylla kroppen med nikotin.

Om jag räknat det rätt så har jag 35 stycken kvar. Snus alltså. 20 dagar. MAX 2 snus per dag.. då blir det att antingen gå ner på 1 snus/dag eller ta den sista veckan snusfri.

Har handlat lite kryddor som jag skall ha till en indisk rätt. Kycklingen ligger i marinad i 24 timmar – luktar gott som fan – imorgon får vi se resultatet.

Utlägg under månaden 1403,34 kr – varav onödiga utgifter 0,0 kr

20130331-202506.jpg