Altanrivning i Grebbestad – Dag 13 av 31

Vaknade tidigt. Hade packat och planerat för att allt skulle flyta på så smidigt som möjligt. Blöjor, bodies, barnmat.. the works. Allt stod prydligt uppställt vid dörren och klockan slog 09:00. Sonen var redan på dagis och dottern påklädd i bilbarnstolen.

Då ringer det en kund och eftersom jag instinktivt alltid svarar med en röst som säger ”Jag har all tid i världen” börjar vi prata jobb och en uppdatering som behöver göras. Slutar med att jag spenderar 1,5 timme fixandes med helt meningslösa saker som ingen är tacksam för att jag gjorde och som inte heller betalas av någon. Jaja.

Alldeles för sent rullar jag upp den överbelamrade barnvagnen utanför pappas garage. Vi bestämde att åka upp så tidigt som möjligt till sommarstället i Grebbestad, samt dricka lite kaffe hemma hos honom innan avfärd.

Stod emot möjligheten att bli bjuden på kaffe när vi tankade på statoil. 17kr.. inte för det kaffet.. inte ens om pappa betalar.

Väl uppe var det hårt arbete som gällde. Lyckades riva allt utom själva stommen. Fyra timmar tog det. Helt slut i kroppen, men väldigt nöjd med mig själv. Gick ner och handlade mat för pappas pengar och valde bra, billiga, alternativ ända tills jag kom fram till smågodiset. Mat 53kr. Smågodis 74kr. Pappa var inte helt nöjd. Inte för att jag köpt godis för hans pengar utan för att han inte kan sluta äta när det väl står framme.