Blåvita vinnare

Egentligen är det ett helt sanslöst pris att dela ut.
En blogg består ju framförallt av intern humor, ”lite” hets och mycket ointressant utfyllnadsmaterial.

Med det sagt – det jag gillar med priser av den här sorten är att man visar en uppskattning gentemot de som lägger ner sin själ i någonting. Tandborstning, blomstervattning, byte av glödlampa eller snöskottning. Har du bestämt dig för att göra något ofta skall du fanimej vara bäst på det. Om du är bäst på det du gör skall du också ha ett pris. Det fick Baraben.com!

Starkt att gå upp på scen. Markus såg så där härligt överladdad ut som bara en människa med ett inövat tal kan göra precis efter att han glömt av vad som skulle sägas och hur.
~2sill10.se~2sill10.se~2sill10.se~2sill10.se~2sill10.se~
Kanske kunde Aftonbladet väntat lite med nyheten om Wanderson så slapp de ändra sina artiklar hela tiden. Nu får han stanna i GAIS med högre lön och en som nästan har skakat hand med David Bekham. Var det verkligen det GAIS hade hoppats på nu när de är i stort behov av pengar?

~2sill10.se~2sill10.se~2sill10.se~2sill10.se~2sill10.se~
Vad skall Tobias Linderoth till Elfsborg och göra? Senaste gången de var aktuellt avskrevs alla rykten då han totalsågade Borås plastgräs. Nej, bättre att han går till Mjällby och skriver in sig i deras historieböcker tillsammans med pånyttfödde 20-åringen Grahn.