En skön känsla

Missar man en straff skall man inte vinna. När domare Eriksson pekade på straffpunkten spred sig likgiltighet i kroppen. Exakt samma känsla som när Kalmar fick straff. ”Han sätter inte den”-känslan.

Idag är det inte tungt alls. Mer behagligt att ha passerat hemmapremiär och första förlusten. Spelarna fick en knäpp på näsan och vet om att man måste vara taggade hela tiden oavsett vilket lag man möter.

Alexander och kalle hade en mindre lyckad kväll igår. Faltsetas är en personlig favorit och jag tror att han kommer bli riktigt nyttig för IFK, men Kalle har en hel del att jobba med. Hans defensiva sinne är i det närmaste perfekt – det är i uppspelsfasen han är helt nollställd. Många är överlyckliga över att ha honom och Risp i laget och hoppas på dem som mittlås om/när Ragnar lämnar. Då får vi vara beredda på långbollar för några ryck likt firma Ragnar-Bjärsmyr blir det inte.

Nu var det ju riktigt nära att vi kvitterade och hade Häcken gjort mål tidigt i matchen hade vi nog vunnit. Den urladdningen var riktigt skön att se. Pang på mål utan några omvägar. Det tar vi med oss till nästa match.

~2sill10.se~2sill10.se~2sill10.se~2sill10.se~2sill10.se~

Sharbel Touma skall spela i Djurgården igen. Men istället för att hylla deras version av Judas så ratas nyförvärvet av Järnkaminerna. Kanske skall man vara lite ödmjuk med tanke på vilken spelare de kuntit till sig i det läge de är? Halmstad hade nog tagit emot honom med öppna armar efter super-chock-stjärnsmäll-krossen igår i Borås.

3 kommentarer
  1. Kalle har ju två bra passningsfötter. Dock måste det finnas spelbara alternativ, och varken Gurra eller Falex vill ha boll i uppspelsfasen. Det är problemet.
    Sen att ingen gör Ragnar-ryck uppåt, tja, det är väl kul att se rycken, men det är knappast en hållbar spelidé…

  2. Nu är det ju inte Ragnars offensiva långturer jag syftar på utan när han tar ett par kliv upp i banan och levererar boll utmed backen. Gustav och Alexander har du rätt i. Tyvärr.

  3. Kalle var bland dom bättre mot Häcken. Han ser bara mer och mer lovande ut. Hur ska han spela i uppspels farten då? en rullande boll längs marken in i banan så motståndarna lätt kan kontra 4 mot 2? Ne tror nog Kalle vet vad han gör

Kommentarer har stängts av.