En stund i solen och Gamla Ullevi – Dag 13 av 31

Tog en långsam frukost idag och gick sedan ut till Plikta en stund. Drog iväg till Gamla Ullevi och Levande Sittplats.

Ställdes inför ett problem idag. Jag har ju som regel att ingen får bjuda mig på något eftersom jag då indirekt står i skuld till nästa månad. Idag bjöd dom på gulaschsoppa på LS – inget fel i det, men eftersom alla drack öl tyckte en av vännerna att jag minsann också skulle ha en och insisterade på att han skulle köpa en till mig. Han gick, mot mitt nekande, och köpte öl till allihop. Insisterade på att den var till mig.

Hade jag inte klart och tydligt redogjort för alla vad jag håller på med denna månad hade jag nog idiotförklarats för längesen, men nu visste ju alla och jag tog beslutet att om han verkligen vill att jag skall dricka en öl med honom och utan att respektera min månad går och köper en öl och trycker den i näven på mig så får det fan stå för honom. Godaste ölen jag druckit. Ändå står jag ju då i någon slags tacksamhetsskuld till honom. Precis det som jag inte gillar att göra. Får fundera på hur jag kan kvittera ut detta mot något senare.

Blåvitt vann med 2-0. Gott så.

Inga inköp idag.

Snusnivån är löjligt låg. 11 stycken kvar. Har kommit på att om man snusar en i 6 timmar och sedan tar ut den och sköljer munnen med lite vatten ochsedan sätter in den på andra sidan så känns den som ny. Nytt lågvattenmärke alltså. Check.