Enligt textboken – Dag 2 av 31

Varje dag utan onödiga utgifter är en prövning. Det är så fruktansvärt lätt att falla för frestelsen att köpa en godisbit eller en take away kaffe. Finns en frihetskänsla i att göra det. Att bara sätta sig på ett fik utan att behöva ta hand om någon eller något. Jag saknar det.

Vabruari aktiverades i mars för oss. Barnen har fanimej varit sjuka om lott hela månaden. Och det fortsätter i April vad det verkar. Farfar kom klockan 8 för att ta hand om lilla B. Karola med K gick med E till dagis och jag kunde lyxa till det med att åka direkt till jobbet. Fick i mig lite frukost hemma innan jag åkte för att inte hamna i samma hungerfälla som igår. Lunch hade jag med mig eftersom farfar inte behagat använda den lunch som jag offrade igår.

På jobbet firas det påsk och imorgon är alla lediga så det bjöds på sen frukost även där. Det hade jag missat fullständigt.

Vi sitter ute i Mölndal och att springa ut och småfika på lunchen går inte. Lite tråkigt kanske men väldigt bra för plånboken. Det kostar en del att ta sig till och från jobbet men det borde jämna ut sig med tanke på hur mycket jag brukade lägga på luncher etc när jag jobbade i stan.

Produktlansering idag. Roligaste dagarna om du frågar mig då det alltid är otroligt mycket som skall produceras, problem skall lösas och många skall samarbeta. Satt kvar länge med chefen och putsade. Slutresultatet blev riktigt bra. Undvek dessutom trängselskatten eftersom klockan sedan länge passerat 18.. Kanon! Inte en krona spenderad på onödiga utgifter!

Utlägg under månaden 1118,23 kr – varav onödiga utgifter 0,0 kr