Fjärde raka utan förlust…

Men det är inte så bra som det låter. 6 poäng av 12 möjliga räcker inte i det läget som laget befinner sig nu. Nu måste man vinna matcherna, som har slutat 0-o, med ett skitmål. Ett sådant som trillade in mot Gajs men av någon outgrundlig anledning blev bortdömt.


~2sill10.se~2sill10.se~2sill10.se~2sill10.se~2sill10.se~

I matchen mot Örebro så var Seb avstängd så Gustav var tillbaka från värmen på bänken. Även Pär fick chansen igen uppe på topp. Stundtals tycker jag IFK rullar på bra och hittar många vägar igenom motståndarnas försvar. Olsson har en bra chans på nick. Gustav bombar på med långskott, totalt måste det blivit 5-6st, alla med mindre lyckad utgång. Pär får ett gäng chanser på gamle IFK-målvakten Alvbåge. Men allt låser sig när det kommer till avslut.
Försvaret ser stabilt ut och har nu tillsammans med Kim 4 raka nollor. Ragnar ska vara ytterst tacksam när hoppar in i en tanklös tackling på mittplan. Domarn tyckte gult, dem flesta andra tyckte nog rött.
I mitten av andra så får Örebro iväg ett tungt skott som träffar överliggaren. Hade skottet placerat sig 10cm längre ner hade Kim varit chanslös och IFK fått jobba i underläge.

~2sill10.se~2sill10.se~2sill10.se~2sill10.se~2sill10.se~

Tycker det är intressant att Örebro sågar IFK efter matchen. IFK vinner, som Rehn påpekar, boll-innehavet i matchen och efter första halvlek har IFK 7 skott mot mål varav 4 på målvakten. ÖSK mäktar med 3 skott utanför målramen.

Pär får det svårare och svårare att rättfärdiga dem pengarna Blåvitt spenderade för att se han i laget. 1 boll har han lyckats få på insidan av målet. Kommer det anlända ytterligare en anfallare i nästa transferfönster?