fl-/t-oppmatch på Gamla Ullevi

Psykkriget startade sent inför matchen. Tidningarna har smugit in lite hets från diverse spelare, men läser man mellan raderna så är det ganska fabricerade påhopp som levereras. Bank gör sitt bästa för att trycka till gnaget och änglarna, men det enda som framgår av texten är upprapningar av gamla sanningar.

Det bästa båda lagen kan hoppas på är att rada upp ett gäng vinster upp till cirka 30 poäng och sedan hålla sig precis ovanför strecket. Såvida inte AIK eller IFK nu vinner samtliga återstående matcher och tar guld. Det är ju lika troligt som att åtvidaberg skulle klara sig kvar i allsvenskan… (…).

Går till Gamla Ullevi idag utan förhoppningar och ser fram mot att se en match som andas ångest på båda sidor. Spelexperterna tror på blåvitt ikväll. Får hoppas att de har rätt – jag tänker då inte sätta några pengar på allsvenskan. 4-0 heja IFK!

Vinner IFK idag har AIK 6 poäng upp – till kvalstrecket!

~2sill10.se~2sill10.se~2sill10.se~2sill10.se~2sill10.se~

Malmö FF klarade inte att hålla sin 2-0 ledning. Missade straff. Vad är det med allsvenskan och missade straffar?

~2sill10.se~2sill10.se~2sill10.se~2sill10.se~2sill10.se~
Media har gått från att kritisera domarna till att kritisera Maanoja. Kul vändning!

~2sill10.se~2sill10.se~2sill10.se~2sill10.se~2sill10.se

AIK släppte sin kvartalsrapport idag. Ingen direkt kul läsning om man är gnagare. Intressant hur rapporten avslutas.
”Utfallet under återstoden av 2010 är till stor del känt avseende sponsorintäkter då avtalen löper minst till årets slut. Det finns dock risker i verksamheten. Minskat publikintresse och uteblivna sportsliga framgångar påverkar exempelvis matchintäkterna negativt.

Bolagets överklagan avseende Skatteverkets beslut att påföra bolaget ytterligare skatt har ännu inte hanterats i länsrätten.”
– Hämtat ur AIK Fotboll ABs kvartalsrapport.

3 kommentarer
  1. Tror "Nästan Mästare" får det svårt ikväll, experterna brukar ha fel. Dags att byta sillen mot 2torsk10 i lagerkransen snart?

Kommentarer har stängts av.