Flytt och kebab i pita – Dag 7 av 31

Lovade att hjälpa till att flytta. 07:30 på ledig dag. Mitt krav var att det första som hände var att vi skulle köpa kaffe på bensinstationen där flyttbilen skulle hämtas. Trodde aldrig att en kopp kaffe från en mack skulle vara så gott. Att två dagar uppehåll kan skoja med smaklökarna så.

Vi var klara vid ettiden och jag drog mig hemåt. Somnade en stund på soffan, men lyckades ta mig i kragen och gick ut i det fina vädret för lite lek med barnen i haga. Stannade till på hemköp och handlade lite basvaror samt ingredienser för att göra något av kebaben från förrgår. Flickvännen smög ner en coca-cola i kundkorgen.

Med kebaben som grund och tacosås, hemmagjord vitlökssås, sallad och tomat var en riktig hit. Jäklar va gott det var.

På kvällen blev det Liverpool – Fulham hos en kompis. Han bjöd på kaffe. Låtsades att det bara var för matchen jag var där. Har investerat i en alldeles för dyr förpackning kaffe nu. Men inte fan skall jag plåga mig igenom detta. Bara tänka bättre. Måste storhandla snart. Väldigt snart.