Inte mycket att orda om

Ett positionssäkert Helsingborg markerade ut ifk ikväll på Olympia. Var bollen än hamnade stod en rödblå spelare där. HIF gjorde det enkelt, strukturerat och effektivt. Tre välförtjänta poäng.

Vårt annars så starka mittfält syntes inte till när tajming i både passningar och tacklingar uteblev. Trötta och halvhjärtade löpningar varvades med bolldrälleri. Intressant att se hur Rehn & Co reder ut detta. Varför sattes inte Sana in istället för William och hur nöjd är Bjarnasson just nu? Eventuell spelarkritik låter jag tränarna stå för, men en sak är säker – det var ingen lagmaskin som blåvitt ställde upp med.

~2sill10.se~2sill10.se~2sill10.se~2sill10.se~2sill10.se~
Det är roligare att blicka mot götet där revanchsugna AIK skulle ta ta sig an de på förhand utdömda GAIS. Gick väl sådär? Läxan är kanske att aldrig underskatta sin motståndare. (Fick ju Örebro så vackert erfara ikväll).
Stahre klagar lite på sin backlinje och det med all rätt. Dock värmer det lite i hjärtat när man ser fjolårets mästarlag bli utspelade tre matcher i rad mot ett på pappret mycket sämre motstånd. De inledande matcherna som man garanterat kalkylerat med nio poäng blev till två. Mjällby, Brommapojkarna och gais.