Kaffet är slut – Dag 6 av 31

Valborgskaffe.

Idag firar vi, om jag förstått det rätt, vårens inträde. Och nog anlände allt värmen idag. Tyckte mig se väldigt mycket gröna löv, trötta joggare som bävar inför Göteborgsvarvet och hundägare som i total vår-eufori släpper loss sina hundar att springa fritt bland panikslagna småbarnsfamiljer.

Lämnade sonen på dagis vid tiotiden och satte iväg mot fika i Sannegårdshamnen hos en vän. Det är andra gången i år som jag kliver på båten mot hisingen. Samma anledning. Lite jobb, lite skoj och mycket hjärta. Fokus låg helt klart på att han hade kaffe hemma för mitt är slut och att springa iväg till Ica Nära är absolut förbjudet så mitt koffeinberoende fick vänta till halv tolv. Lite skakigt – men i övrigt inga problem. Då skall man komma ihåg att jag drack mellan 2-4 liter kaffe för bara 6 dagar sedan. Får se hur det blir med det när jag köper nytt. När jag skriver detta längtar jag bara efter morgondagen. Skall hjälpa svågern att flytta. Kommer kräva minst två koppar innan jag bär en enda pinal.

Hämtade sonen tidigt och gick hem. Vet inte hur långt jag gått idag, men en träningsvärk har smugit sig in i mina ben och det bränner lite på kinderna. Investerade i ett evenemang om några månader. 170kr. Handlade online så inget kvitto på det, men väl värt pengarna.

Lagade en valborgsmiddag av oxfilén mm. som blivit över sedan födelsedagskalaset igår. Imorgon blir det att skapa något av kebaben.. får leta alternativ där. Vet inte riktigt vad för typ av mat man kan göra av kebabkött förutom just kebab.