Kom och ta oss, snälla..?

Det är ju fantastiskt att AIK får äta upp sina ord direkt i första omgången. Det spekulerades i vilken tränare som  får kasta in handduken först. Det blir Stahre. 0-0 mot nykomlingen Mjällby. I premiären. På hemmaplan. Självaste Råsunda. Nu kanske råttora fattar vilken spelare man tappat i Obolo. Alla de självklara kryssmatcherna som han vann åt Solna kan man nu räkna bort. Men Flavio då? Glöm Flavio. Han är alldeles för klen.

Mjällby gör det bra och kan vara nöjda med sin första match i allsvenskan på länge. Dock tror jag, som många andra, att glädjen blir kortlivad. I nästa match väntar betydligt svårare motstånd. Gais..

Mutumbas armbåge var riktigt ful. Fulish.

~2sill10.se~2sill10.se~2sill10.se~2sill10.se~2sill10.se~

Helsingborg tog sina 3 poäng mot Brommapojkarna. Förmodligen blev det än svårare motstånd när Nordfeldt blev utvisad. Henrik Larsson var ju självaste ”H:et” i HIF.. Huvudbry IF. 1-0 är inte bra nog, men kanske är det så att Brommapojkarna, likt BK Häcken, är en outsider som journalisterna glömt att räkna med.

~2sill10.se~2sill10.se~2sill10.se~2sill10.se~2sill10.se~

Djurgården klarar kontraktet i år, men kaminerna får nog ställa sig in på en nagelbitare och ännu ett kval. Härligt om kvalet hade varit mot Hammarby. Häcken kommer att hamna topp 5 om de nu inter tappar spelare i sommar. Det är inte någon tidning som skrivit om det. Förmodligen för att Häcken inte skapar speciellt mycket väsen. Det är ju ingen som tittar. 2-1 på Borås arena är bra gjort.

~2sill10.se~2sill10.se~2sill10.se~2sill10.se~2sill10.se~

Halmstad mot Trelleborg känns ju lika upphetsande som en tom påse chips. Det kommer fler liknande matcher framöver. Bara att bita ihop och låtsas att man bryr sig. Halmstad var roligare när Janne tränade.

6 kommentarer
 1. hahahaha andas det har gått 1 match. En premiär mot nykomlingar har ALDRIG varit en lätt match… Så ta det lilla lugna nu

 2. Haha precis Marcus!

  Gillade du också klippet på YouTube med den skrattande bebisen?

  Då kanske fotboll i Djurgårdens IF kan vara något för dig…

 3. Tycker du också att Färjan-Håkan verkar vara en mysig kille?

  Då kanske fotboll i Djurgårdens IF kan vara något för dig…

 4. Håller med dig

  Stahre och Wesström har båda bara suttit på jobbet i ett år. Det år aik hade sitt bästa lag på länge. De kommer få ett jobbigt år när de inte har kvar sina bästa spelare och resultaten går emot dem. Kan inte vara kul att bli utbuad efter första matchen…

Kommentarer har stängts av.