Ny ekonomisk månad!

Utan att tänka på det föll valet i år på februari-mars. Det blir således 3 dagar färre än tidigare år, men planeringsmässigt kommer det bli bra då sonen fyller år i mars.

Har satt av 2000 kronor till matkostnader. Det som inte används skall tillbaka till resultatet. En slags taktik från min sida för att kunna slå tidigare år.

Med ålder kommer vishet. Den borde komma iallafall och jag har sedan förra året ökat mitt månadssparande med 500kr. Märk väl att jag la undan 800 kronor totalt tidigare år som inte räknades med i det slutgiltiga sparandet. I år är den siffran alltså 1300 kronor.

Startade den 25 januari och avslutar den 25 februari. Målet är att spara mer än 13 000 kronor. Just nu har jag 13 048,63 kronor på kontot så utöver de 2000 kronorna som är avsatta för mat så är budgeten stram. Osäker på hur jag skall lösa transport till/från jobb med tanke på att mopeden som jag köpte från förra årets ekonomiska månad är stulen och bilen snart behöver tankas..

Cykla 1,5 mil enkel väg i ett snöfyllt Göteborg? Njaa..