Ny ekonomisk månad

2012 är förmodligen ett av mina mest framgångsrika år någonsin. Är så otroligt stolt.
Pappaledig med dottern, ny lägenhet, nytt jobb samt att firman visade det bästa resultatet någonsin.. och då var jag bara aktiv under det första halvåret innan jag stämplade ut som pappaledig.

Något av det mest intressanta är den ekonomiska månaden som genomfördes i Maj. Får fortfarande kommentarer om den och hur sjukt det är att man lägger pengar på så mycket konstigt. Därför blir det en ny sådan månad med start… idag.

Upplägget är en kopia av den förra. Att skippa så många onödiga utgifter som möjligt. Cafébesök, godis, pizza etc etc. Alla utgifter utöver de fasta räkningarna rapporteras via fotat kvitto och den 24:e april sammanställer jag resultatet.

Göteborgsvarvet kommer allt närmare. Jag tappade ett par kilo tack vare den ändrade kosten och förhoppningsvis gör jag det även denna gång.

Fasta utgifter såsom hyra och försäkringar är en sak för sig. Dock kör jag nu bil till jobbet och även om själva resandet är en nödvändig utgift så är bilen en onödigt dyr sådan.. därför tar jag med trängselskatt som en onödig utgift.

Min förhoppning och mål är att spara så mycket denna månad att jag har råd att köpa en moped samtidigt som jag kan spara undan 5000kr. Bring it on!