Perfekt start

Så, då var allsvenskan igång och helt rättvist vinner blåvitt premiären mot ett kastrerat Kalmar. Förra året släppte vi in en straff i starten – denna gång gör Kim en Ravelliräddning och kommer garanterat att få den uppspelad fler gånger idag. Kim gör förövrigt en riktigt bra match där han stoppar precis allt. Skönt att se att han är så fokuserad att han gör fantomräddningar även när spelet är avblåst.

Missar man de lägen likt Kalmar gör så skall man inte vinna matchen. IFK är effektiva och formligen slukar Kalmars mittfält i andra halvlek. Hysén gör två Hysénmål och Hjalmar får runda av tillställningen med ett nickmål. Detta var viktigt för moralen och skönt att se att tränarna kan förändra matchbilden med peptalk i paus.

Om man nu likt Kalmar köper in spelare från utlandet hela tiden – varför köper man då inte någon med lite kvalité i avsluten?

~2sill10.se~2sill10.se~2sill10.se~2sill10.se~2sill10.se~
Var går gränsen för utklassning? Många malmöfans ville ju gärna få det till att 5-0 inte var så farligt efter matchen mot Ålborg, men det måste ju ändå vara 4-0. Får vi se råttorna utklassa Mjällby? Knappast. Blåvitt går in i omgång 2 som serieledare på målskillnad. 3 mål räcker långt.

~2sill10.se~2sill10.se~2sill10.se~2sill10.se~2sill10.se~

Canal+ fixering vid Glenn Hysén är ju i det närmaste sjuklig. Släpp in honom i studion istället och plocka ut Kåmark. ”Det Kalmar behöver nu år ett mål”-kommentarer klarar vi oss bra utan.

3 kommentarer
  1. Tror att vi nog kommer vara i delad ledning med MFF, som tvålar till Gais med 4-1 imorgon, när omgång 2 inleds.

Kommentarer har stängts av.