Råttorna lämnar skeppet 2.0

Trots sommaruppehåll så måste ett inlägg in om Bojan och Mutumba. Mr. och Mrs. ”Vi har aik-hjärta” skickas all världens väg av nye tränaren. Enligt lokala källor var det Lena PH som uppträdde med sin hitlåt på avskedfesten.

Det är inte vilket lag som helst som tar emot den eleganta duon. Videoton FC från, håll i er nu, Székesfehérvár. Det finns en hel del stjärnor i laget. Kanske minns ni målvakten Zsolt Sebõk som gick från Győri ETO FC till FC Fehérvár 2004?

Nu har man dock lyckats att skrapa ihop lite ersättare, men nog luktar det budgetering och insikt i de värvningarna. Wesström mumlar fram:  ”..bra att AIK kan ge spelare som under många år visat klubben lojalitet chansen att åka utomlands. Detta är en signal att vårt utvecklingssystem fungerar..” Läs det citatet två gånger och fundera sedan på hur bra deras utveckling fungerar med tanke på att deras spelare hamnar i,  håll i er igen nu, Székesfehérvár. Székesfehérvár-ish.

5 kommentarer
 1. Spelar ingen större roll vad laget heter eller kommer ifrån. Framgång mäts i pengar och allsvenska klubbar kan helt enkelt inte konkurrera ens med dessa u-länders ligor.

 2. Wesström ???????????? har inte mycket med AIK att göra, han borde säljas för 1 krona.

  //Salasander

 3. AIK har sålt sina bästa spelare.
  Ut med Wesström i stället. Han kan gå gratis.
  Bojan och Martin kommer jag att sakna grymt.

  gnagare i Kalmar.

 4. Kommer inte att sakna de två "primadonnorna" Synd att inte Wesström ingick i paketet. Gör som AIK hockey. Leta reda på svenska spelare som har ett hjärta för AIK. Dags att sänka lönerna för all divor i fotbollsvärlden.
  Padda

Kommentarer har stängts av.