Råttorna lämnar skeppet

Ortiz till Argentina? ”AIK har lovat att släppa honom”. Nu börjar den ena efter den andra att lämna den kostnadstyngda gummibåten. Flykten har startat på allvar – råttorna lämnar skeppet.

Vill minnas att Bojan Djordic sa något i stil med ”Tappar vi två spelare till är det kört med Champions League”. Varför stanna där? Det känns kört med Allsvenskan också. Nu har AIK tappat en av de två spelarna och visst hade det varit fantastiskt om det var Bojan själv som blev den andre?

Kanske dags för Stahre att börja odla pipskägg och dra på sig en matchtröja? Stahre var ju förövrigt på agendan i turkiet. Stackars AIK.

~2sill10.se~2sill10.se~2sill10.se~2sill10.se~2sill10.se~

Wanderson bröt ihop. Som jag var inne på igår sitter nu GAIS med en kontrakterad spelare som egentligen inte vill spela för klubben. Istället för några väl behövda miljoner i klubbkassan får man nu behålla sin stjärna till en större kostnad än tidigare. Med tanke på att hans attityd gentemot GAIS fått sig en törn vet jag inte om det sportsliga väger upp det ekonomiska.

3 kommentarer
 1. Det sämsta är att åka ur Allsvenskan det näst sämsta är att vinna den. AIK och svensk fotboll är de riktigt stora förlorarna i den internationella fotbollsvärlden. Det är inte så konstigt att Sverige är nedpetade till plats 43.

  Christer B som älskar AIK

 2. Fan vilket lillebrorskomplex du lider av. Att döpa sin blogg till något som gnagaren Mutumba kommit på och nästan sno rakt av.
  Avd: Pinsamt!
  Avgå!

  Du är medveten att ni förnedrades 3 gånger av Gnaget förra säsongen….av 3 möjliga….

  //Patrik (Enskede)
  KOM OCH TA OSS!

 3. HAHA du e ett skämt, att försöka förnedra oss på det här sättet efter att ha blivit förnedrade av oss 3 gånger 2009, avundsjuka kallas det, och ojsan hoppsan, ortiz försvann inte, och ojsan hoppsan IFK knäskada drabbas av…ytterligare en knäskada, tar er 2010 också tyvärr 2sill10

Kommentarer har stängts av.