Så rätt man hade!

Det som 2sill10 skrivit om sedan seriestart har nu inträffat. Stahre lämnar AIK. Det kunde man ju räkna ut med baksida lår. Han skall till Grekland. Det blåser ordentligt kring AIK. Absolut ingen är nöjd med SolnaiternaSVT är de senaste som klagar och krönikör efter krönikör skriver halvhjärtade osanningar/sanningar om varför allt är som det är.

När nu Stahre har lämnat kommer ni säkerligen se att fler lämnar klubben i sommar. Inte bara Ortiz. Skön start för AIKs nya brasse förresten. ”Välkommen till Stockholm. Här är nycklarna till gymmet. Du kan väl se till att hålla dig i någorlunda form och komma till matcherna några minuter innan avspark så att du hinner byta om.”

Tänk om Djurgården åkt ut förra året och AIK skulle hamna sist i år. Då hade Stockholm 2011 representerats av Brommapojkarna.. Det var inte så långt borta…

~2sill10.se~2sill10.se~2sill10.se~2sill10.se~2sill10.se~

Efter den katastrofala inledning av allsvenskan som IFK gjort får man helt enkelt luta sin ångest mot aftonbladet och liknande tidningar tills det att Rehn och Olsson fått ordning på truppen. Kalmar och AIK har det kanske ännu tyngre, men det är svårt att gotta sig åt det fullt ut.

Åtvidaberg vinner med 2-1. Så nu har jag skrivit om den matchen också.