Så skall det låta

Varför spelas aldrig resultat man hostar ur sig? Förmodligen för att de är ogenomtänkta och fyllda av förhoppning istället för sunt förnuft. I ett tidigare inlägg om stjärnsmällar skrev jag att ”vi kommer nog att få se en hel del självklara segrar förvandlas till ”stjärnsmällar” som Aftonbladet så fint uttrycker det. BP kryssar mot AIK och Örebro slår Malmö borta?”

Brommapojkarna – AIK Solna 0-0 Pavey blev utvisad och det är ju ingen högoddsare, men Eguren missar nu en av de få matcher han gör i den gulsvarta tröjan. Får hoppas att han, likt Carlsson i blåvitt, bidrar med en fantastisk stämning i gruppen. Troligt? Inte alls.. Dyrt? You bet!

Nu har AIK spelat två 0-0 matcher. Årets dubblish är med andra ord redan avklarad!

~2sill10.se~2sill10.se~2sill10.se~2sill10.se~2sill10.se~

Sebastian Eriksson behöver tid på sig att fullfölja sin rehab – och kamratgården har lyxen att ge honom den. Nu får han ta ett steg i taget innan han kan ladda för fullt istället för att kastas in i hetluften likt vi fick göra med många spelare förra året. Skynda långsamt.

~2sill10.se~2sill10.se~2sill10.se~2sill10.se~2sill10.se~

Imorgon och på måndag spelas det intressanta matcher. Framförallt ser jag fram emot Malmö FF och Örebro. Jag tippar 1-2. Örebro skall inte underskattas på bortaplan. Får vi se tennissiffror i matchen DIF-HeIF? Tacksamt att man inte är Djurgårdare.