Sista träningsmatchen hemma

45 minuter blev det för min del eftersom jobbet kallade iväg i halvtid. Har man jour så har man.

Ljungskile på Vallhalla blev (blir när jag skrivet detta) en munsbit för kamraterna. I samband med att domarn blåser igång matcher spricker himlen upp och solen dimper ner rakt över klacken. Ett tecken?

Det vi fick se var ett väldigt offensivt blåvitt som för dagen varvat A-lagsspelare med, på pappret, bänkspelare. Många av anfallen gick genom högerkanten där firma Lundh, Svensson och Selakovic hade stor lekstuga med Hysén som ständigt sökte ytor på toppen. Sana gjorde ett par riktigt fina löpningar och visar att han vill vara med och kriga om vänsterplatsen tillsammans med Elmar.

Stiller utgick ganska tidigt. Såg inte så farligt ut. Mer som kramp.

Backlinjen var stabil – inte samspelt. Det var lite stelt men mittfältet gjorde en såpass bra match att vi inte direkt behövde oroa oss för några baklängesmål. Nick bakåt och ut med bollen mot kanterna. En eller två långbollar fick vi se från Kalle och de satt precis där de skulle. Blackburnaktuelle Ragnar startade inte.

Ljungskile hade ett ”bra” skottläge och en anfallare av klass hade nog kunnat hänga den i bortre.

När jag lämnade arenan stod det 1-0. 35 minuter senare 4-0. Hysén tvåmålsskytt.

~2sill10.se~2sill10.se~2sill10.se~2sill10.se~2sill10.se~

AIK har fått tillbaka sin målvakt, Tomi Maanoja. Skönt för honom att bara behöva släppa in tre bollar i comebacken. Eguren verkar optimistisk och hoppas att han slipper hot från Hammarby och får lämna aik så snart som möjligt.

5 kommentarer
 1. EN GÅNG TILL…..

  Fan vilket lillebrorskomplex du lider av. Att döpa sin blogg till något som gnagaren Mutumba kommit på och nästan sno rakt av.
  Avd: Pinsamt!
  Avgå!

  Du är medveten att ni förnedrades 3 gånger av Gnaget förra säsongen….av 3 möjliga….
  KOM OCH TA OSS!

  4 februari 2010 19.49
  Anonym sa…
  HAHA du e ett skämt, att försöka förnedra oss på det här sättet efter att ha blivit förnedrade av oss 3 gånger 2009, avundsjuka kallas det, och ojsan hoppsan, ortiz försvann inte, och ojsan hoppsan IFK knäskada drabbas av…ytterligare en knäskada, tar er 2010 också tyvärr 2sill10

 2. Ni har rätt.
  Att jag ens kunde tänka tanken att ett blåvitt med alla sina spelare kvar och riktigt bra nyförvärv skulle kunna slå aik som tappat i stort sett hela sin ryggrad, tampas med ekonomiska problem och värvat en oengagerad spelare. Vad tänkte jag på egentligen?

Kommentarer har stängts av.