Sluta… det kittlas!

Årets allsvenska har startat fantastiskt bra. Hornen växer i pannan bara man tänker på resultaten. De lag man älskar att hata går rejält på knä och det är nykomlingar som sätter käppar i hjulen. Stackars stackars Aik, Djurgården och Gais. Bojan har chock-försvunnit ur Aftonbladets sportsidor och på de svartgula forumen ifrågasätts både Stahre, spelidén och startelvan. Spelidé-ish.

Just nu är det upp till Blåvitt, Malmö, Elfsborg och Helsingborg för att få igång en kamp igen. En nerv.

Aftonbladet försöker pigga upp nyhetstorkan genom falska förhoppningar. Riktigt fult gjort av dem. Får hoppas att Tobbe skriver på ett nytt kontrakt. Intressant att han tagit ut karl Svensson i sin drömelva. Betyder det att Karl är klar för spel? Glenn har ju haft rätt förut.

~2sill10.se~2sill10.se~2sill10.se~2sill10.se~2sill10.se~

Idel vinster med 1-0. Är Helsingborg årets AIK? Rasmus ”Obolo” Jönsson.  I bästa melodifestvalstil ”kuppade” ett tiotal fans mot förbundet under parollen ”Luften är fri”. Visst, fri är den, men likväl är det något som stinker kring Djurgården. Hatten av för kreativiteten och viljan att se sitt lag. Men… ännu en match utan poäng.. det var så här ÖIS startade sin väg ner i systemet. Varför plockar man inte in någon vettig tränare i det laget? Förmodligen har styrelsen bestämt sig för att förra säsongen inte hände. Nåja, Stahre är snart öppen för nya jobbförslag. Han gillar ju att arbeta som underdog. Underdoggish.

~2sill10.se~2sill10.se~2sill10.se~2sill10.se~2sill10.se~

Jag vill ha GAIS kvar i allsvenskan. Det ger en hemmamatch per år när vi vet att trycket på stan är riktigt bra. Nu verkar det dock som att Göteborgsatleterna tänker upprepa förra årets kaos och med en lillebror som inte presterar kan det lika gärna kvitta om de är i allsvenskan eller inte. Mjällby var nära att krossa makrillarna. Jävligt nära.

~2sill10.se~2sill10.se~2sill10.se~2sill10.se~2sill10.se~

Kalmar har inte hämtat sig från matchen mot blåvitt. 1-1 mot Trelleborg är lika vackert som killen iklädd rosa tröja i Malmöklacken på Gamla Ullevi förra året.

2 kommentarer
  1. Ser att du börjat lära dig solna-språket, kan du reda ut en fråga jag och polaren diskuterade häromdagen – heter det GAISISH eller bara kort GAISH??

  2. Hej Glenn! Eftersom jag likt tyskan inte kom längre än "ich bin, du bist.." inom solna-språket känns din fråga som överkurs, men en kvalificerad gissning från en novis är att GAIS blir just Gaisish alt. makrillish.

    Jag är osäker på om solnaiterna överhuvudtaget vet om att det finns andra lag dock.

Kommentarer har stängts av.