SM Guld och gröna skogar

Alla tidningar presenterar, i chockformat, nyheten om att IFKs inomhushall brakat ihop på grund av trycket från snön. Problem blir det egentligen inte får blåvitt utan för de lag som ”tvingats” att hyra hallen och nu måste se sig om efter alternativ. ”Come on you gajs!”

Ericsson, Falsetas, Risp och en nytänd Svensson. Det känns riktigt riktigt bra att vara blåvit. Precis som vanligt.

~2sill10.se~2sill10.se~2sill10.se~2sill10.se~2sill10.se~

Eguren till AIK? En bra spelare – det skall sägas, men om det gäller ett lån över tre månade luktar det mer prestige- och panikvärvning från Björn Wesström. Allt för att lugna fansen som inser att dagens trupp inte håller måttet.

Högt blodtryck enligt Lazio och en tidigare kokainskandal (2004) är ingenting som avskräcker AIKs sportchef. Gnagets läkare har nog inte mycket att säga till om när det gäller spelaren från Uruguay.

Egurens agent verkar fantastiskt nöjd med valet av klubb.
– Jag är rädd att han tappar sin VM-plats om han spelar i AIK. Han bör spela på högre nivå, inte i ett lag som tappat massa spelare och kanske inte fungerar. Och dessutom på snöiga, eländiga planer, säger Liveröd till Aftonbladet.

Inte skall väl Eguren gå till ett mittenlag i allsvenskan?
Bättre att han hamnar i en klubb som satsar lite högre upp.
Typ BK Häcken.

~2sill10.se~2sill10.se~2sill10.se~2sill10.se~2sill10.se~

Malmö FFs har fått en ny ordförande i Håkan Jeppson och genast pratas det om guld. MFFs VD utlovar SM Guld och gröna skogar. Som vanligt i Skåneland med andra ord.