Tillbaka på jobbet – Dag 8 av 31

Fy fan vad skönt det har varit med lite extra ledigt. Inte för att jag vill vara hemma utan för att barnen har fått bli friswka på riktigt. Mars var en jobbig månad med öroninflammation, magsjuka, feber , snuva, nya tänder etc. Men nu är vi igenom och solen lyser!

Eftersom de flasta hade en extra dag ledigt på jobbet var det ganska lugnt på jobbet. Passade på att få mängder av småsaker gjorda som legat och skräpat lite. Åt min medhavda lunch och surfade lite efter mopeder. Hade ju varit jävligt skönt att ha det löst till månadsskiftet.

Imorgon är det bilbesiktning. Flexade ut en timme tidigare. Åkte förbi mekonomen och köpte nya torkarblad. Få saker kan få en att känna sig så jävla omanlig som att stå där och fippla med torkarbladen. Kom ingenstans – fick fråga om hjälp. Mekonomen är bra.

Spolarvätska lyckades jag fylla på, även om halva innehållet kom utanför. Och satan vilken skillnad ett par nya blad gjorde. Kändes som en helt ny bil.

Väl hemma städade jag upp i köket efter gårdagens jätteomgång och gjorde iordning för kvällens middag. Sedan gick jag i lugn och ro ner och hämtade barnen. Stressfritt!

Antal snus kvar: 28

Utlägg under månaden 1716,05 kr – varav onödiga utgifter 0,0 kr

20130403-103056.jpg

20130403-103123.jpg