Utan snus i två dagar försmäktar vi på denna ö – Dag 20 av 31

Det är fantastiskt vad bra man sover ute på landet. Frisk luft i kombination med hårt arbete gör verkligen susen.

Snusen är saknad men inte på det sätt som jag trodde innan. Min förhoppning om att kunna ransonera snusen så att det skulle räcka månaden ut grusades så det stod härliga till. Nu har jag dock bestämt mig för att ha en ekonomisk månad och då är det bara att bita ihop. Funderar allvarligt på att sluta helt om det inte är svårare än så här.

I bilen bestämde sonen att vi skulle lyssna på Pippi och självklart var det det avsnittet när hon skall skicka flaskpost. ”Utan snus i två dagar försmäktar vi på denna ö”. Klockrent!

Väl hemma från Tjörn drog jag och Karola med k ihop ett bullbak. Har lagat en hel del mat genom åren men aldrig bakat.

Inget fel på smaken men jag missade att man skulle ha smör i degen så de blev lite torra. Dock kommer det se snyggt ut på morgonmötet på jobbet i morgon med tanke på att dom är så involverade i mitt lilla projekt.

På väg ner till Hemköp stötte jag på en kompis. Hon hade varit och handlat något och tog en promenad i vårregnet. Riktigt skönt ute. Nästan sommarvärme. Längtar till att vår balkong skall bli färdig så att man kan sätta sig där och sippa på en kaffe och kanske läsa en bok eller något.

”Hur går det med snusandet?”, frågade hon. Stolt kunde jag konstatera att jag minsann inte köpt någon snus och att jag följer min plan till punkt och pricka. ”Här, du kan få en av mig”. Jag tog emot snusen som var en mini-variant i lakritssmak. Fick två. Stoppade utan att tänka på månaden in dem och kom direkt på att jag inte får ta emot gåvor av den sorten. Fan. Jaja, skadan var redan skedd och till mitt försvar var jag knappt delaktig i beslutet. Illa smakade dom också så jag tröstar mig med det.

Antal snus kvar: 0

Utlägg under månaden 2997,39 kr – varav onödiga utgifter 0,0 kr

20130414-204124.jpg

20130414-204138.jpg